Samsung Wind-Free Avant

Wind-Free™ -viilennys

Wind-Free™-teknologia parantaa mukavuutta sisätiloissa levittämällä raikasta ilmaa tasaisesti tuhansien mikroreikien kautta ilman epämiellyttävää vedon tuntua. Wind-Free™-toiminnossa ilma jakautuu pehmeästi luoden ”liikkumattoman ilman” tunnun1. Tämän ansiosta voit hyvin sekä päivin että öin.

WiFi

Kodin lämpötiloja voi hallita myös etänä käyttämällä SmartThings-sovellusta¹. Laitteen käynnistäminen ja sammuttaminen, jäähdytystilan valitseminen, toiminnan ajastus sekä virrankulutuksen seuraaminen ovat vain yhden painalluksen päässä. Bixby 2.0 -tekoälyjärjestelmä² analysoi ja ennakoi tarpeesi voidakseen ehdottaa parhaita asetuksia juuri sinun kodillesi.

SmartThings-sovellus

Samsung SmartThings tekee kodistasi älykkäämmän. Yhdistä toisiinsa kaikki Samsungin ja SmartThings-sovelluksen kanssa yhteensopivat kotisi laitteet ja elektroniikka, automatisoi ne ja hallitse niiden toimintaa yhdellä helppokäyttöisellä sovelluksella¹. Sovellus on helppo ottaa käyttöön Samsung-tilin kautta. Luotuasi SmartThings-profiilin sovellus etsii automaattisesti yhteensopivia laitteita².

AI Auto Comfort

AI Auto Comfort -toiminto¹ esittelee älykkään tavan elää ja asua. Se yksinkertaistaa ja tehostaa elämistä ja asumista analysoimalla huoneolosuhteita ja käyttötapoja². Toiminto optimoi huoneilman olosuhteet säätämällä lämpötilaa automaattisesti valintasi sekä ulkolämpötilan perusteella. Tällä varmistetaan mukava olo kaikkina aikoina.

Energiatehokas

Samsungin kompressori hyödyntää Digital Inverter Boost -teknologiaa, joka auttaa sinua säästämään energiaa. Laitteen voimakkaat neodyymimagneetit ja äänenvaimennin lisäävät sen tehokkuutta. Laite viilentää ilmaa nopeasti energiaa tuhlaamatta, samalla kun sen värinä- ja melutaso pysyvät matalina. Ilmaa jäähdyttäessään kompressori optimoi virrankulutuksen pitäen sen mahdollisimman alhaisena.

Tekniset tiedot

Samsung Wind-free Avant

Jäähdytys (nimellinen)

2.5 kW

Jäähdytys (min.–maks.)

1.0–3.4 kW

Lämmitys +7 °C:ssa

3.2 kW

Lämmitys (min.–maks.)

0.72–5.00 kW

Lämmitys -5 °C:ssa

3.62 kW

Lämmitys -10 °C:ssa

3.37 kW

Lämmitys -15 °C:ssa

3.12 kW