Samsung Cebu

WiFi

Kodin lämpötiloja voi hallita myös etänä käyttämällä SmartThings-sovellusta*. Laitteen käynnistäminen ja sammuttaminen, jäähdytystilan valitseminen, toiminnan ajastus sekä virrankulutuksen seuraaminen ovat vain yhden painalluksen päässä. Bixby 2.0 -tekoälyjärjestelmä** analysoi ja ennakoi tarpeesi voidakseen ehdottaa parhaita asetuksia juuri sinun kodillesi.

AI Auto Comfort

Koe älykäs tapa asua AI Auto Comfort -toiminnon* avulla. Tämä toiminto valitsee sopivimman käyttötilan analysoimalla huoneessa vallitsevia olosuhteita ja käyttäjän mieltymyksiä**. Se tunnistaa suosimasi lämpötilan ja kytkee sen perusteella päälle tietyn käyttötilan ylläpitääkseen optimaalisia olosuhteita.

ECO

Säästä energiaa, mutta pidä huone silti miellyttävän viileänä. ECO-tila käyttää normaalitilaan verrattuna vähemmän kompressorikapasiteettia ja vähentää näin energiankulutusta*. Tämä takaa tehokkaamman jäähdytyksen, jos ulkolämpötila on tavallista matalampi tai kun haluat säästää energiaa ja rahaa, sekä huomioida ympäristöystävällisyyden.

Tekniset tiedot

AR09TXFYAWKNEU

AR12TXFYAWKNEU

Teho

Jäähdytys (nimellinen)

2,5 kW

3,5 kW

Jäähdytys (min.–maks.)

0,9–3,4 kW

0,9– 4,0 kW

Lämmitys +7 °C:ssa

3,2 kW

3,5 kW

Lämmitys (min.–maks.) 

0,9–4,5 kW

0,9–5,0 kW

Lämmitys -5 °C:ssa

2,74 kW

3,09 kW

Lämmitys -10 °C:ssa

2,48 kW

2,87 kW

Lämmitys -15 °C:ssa

2,29 kW

2,58 kW