Lämpöpumput

Lämpöpumppu on valintasi, kun haluat yhdistää kustannussäästöt ympäristöystävälliseen lämmöntuotantoon. Tutustu laadukkaisiin lämpöpumppuihin.

Ilmalämpöpumpuilla lämmitetään koteja, kesämökkejä, yrityksien liiketiloja, varastoja, sekä lukuisia muita rakennuksia. Kesällä ilmalämpöpumppua voidaan käyttää myös viilennykseen.

Kaikki myymämme mallit ovat suunniteltu ja testattu toimimaan Suomen vaativassa ilmastossa, ympärivuotisesti.

Gree Amber

Amber on hyötysuhteeltaan Green tehokkain ilmalämpöpumppu

Gree Fairy

Malliston pienikokoisin ja tyylikkäin tehopakkaus täynnä uutta teknologiaa

Gree Multisplit

Kahden sisäyksikön ratkaisu sopii monikerroksisten tilojen jäähdyttämiseen ja lämmittämiseen.

Gree Console

Toimistoihin ja tiloihin, joissa ilmalämpöpumpun asennus katonrajaan ei onnistu.

Gree U-Match kattokasetti

Kattokasetit viilentävät tehokkaasti ja miellyttävästi toimistotilat, liiketilat, ravintolat ja kokoustilat.

GREE U-Match sivulta puhaltava

Kattoon pinta-asennettava sivulta puhaltava malli toimistojen, ravintoloiden ja vastaavien suurten tilojen viilennykseen.

Samsung Wind-Free Geo

Nordic Home on tehokas ja älykäs ilma-ilma-lämpöpumppu, joka on kehitetty pohjoismaiseen ilmastoon. Samsung Nordic Home 25 ja 35 lämmittävät talvella ja viilentävät kesällä. Se on varustettu tekoälytekniikalla ja integroidulla WiFi-ohjauksella, jolla voit helposti hallita kotiasi täysin riippumatta siitä, missä olet.

Samsung Nordic Airise

Erityisesti pohjoismaiseen ilmastoon suunnitellut uudet Samsung Nordic Airise 25 ja 35 lämmittävät talvella ja viilentävät kesällä. Tekoälyteknologiaa ja ainutlaatuista suunnittelua. Integroitu Wi-Fi-ominaisuus takaa tehokkaan hallinnan. Uuden kehittyneen tekniikan myötä Samsung Nordic Airise -sisäilmajärjestelmässä on aiempaa suurempi puhallin, leveämpi ilmanottoaukko ja leveämpi ilmanohjain. Näin viileä ilma leviää laajemmalle alueelle.

Samsung Nordic GEO

Erityisesti pohjoismaiseen ilmastoon suunnitellut uudet Samsung Nordic Wind-Free™ Geo 25 ja 35 lämmittävät talvella ja viilentävät kesällä. Laitteiden tekoälyteknologia ja ainutlaatuinen muotoilu lämmittävät tai viilentävät kotisi nopeasti tehokkaan ilmavirran ansiosta. Samsungin SmartThings-sovelluksen avulla voit säätää lämötilaa ja hallita virrankulutusta myös silloin, kun et ole kotona.